Thursday, May 17, 2012

Day-3 5K10D rupanya


Yoyo on je hari ke-4, rupanya baru hari ke-3.. x sabar nak timbang esok. harap harapnya ada penurunan lagi.. mak tak sanggup tengok angka 6 tu lagi....


3 hari punya timbang.. masaklah penimbang tu hari hari dinaik oleh saya.. hahaha.. ada ka ayat macam ni..


bfast saya pagi ni.. kredit pic to uncle google


ini saya punya lunch.. makan ayam bahagian dada and tight.. roti n potato letak tepi sesiap... 

malam ni saya plan masak tomyam dan sayur labu cina a.k.a timun jepun nama di Keningau. dan tidak lupa kari ikan untuk anak teruna saya yang dari semalam request kari telur.. hahahaha... esok kalau ada gambar nanti saya tepek lah kat blog ni.. 


4 comments:

  1. koslo tu tinggi gula...karbo tinggi bilang si dzul

    ReplyDelete
  2. pernah juga buat plan diet,lagi buat lagi aku banyak langar

    ReplyDelete
  3. onlajer jom try atkins diet memang berkesan

    ReplyDelete