Tuesday, April 17, 2012

Macam mana bah mau diet ni

Sedikit rasa frust disitu.. aku sudah puas berdiet dan berpantang makan… Kenapa lah nasi jugak yang paling sedap.. detox telah pun ku lalui, walaupun termengah mengah menelan soup magic yang sedap tu.. cheh, beratku masih menten di takuk yang menyakitkan hati.. Adakah faktor usia menghalang penurunan? Tak boleh jadi macam ni. Aku tak rela kolestrol itu membunuhku… cepat la wahai pendiet pendiet tegar a.k.a Ina. Do your best.. kurangkan kolestrol sebelum bulan Mei ni.. Jaga jaga, Bulan Mei jumpa doctor lagik ni… larriii……

2 comments:

  1. cantiknya blog ko ini hahhaa

    ReplyDelete
  2. hye..

    my goodness dear... serious jugak diet awk nih yea... come jenguk blog saya... saya ader tips pemakanan utk turun weight dan another method to shed kilos w/o suffering

    ziadorawantan@blogspot.com

    ReplyDelete