Monday, December 6, 2010

Sabtu yang happening.. Titiwangsa... syurga makanan hari tu..

Kami anak beranak ke Taman Titiwangsa, KL. Motipnya ialah, saja jalan2, sementara ayah budak budak ni meeting dengan kawan kawan gunung dia. Ada projek baru lah tu.. Emm... Naik gunung lagik la tuh, taun depan diorang "orang gunung" akan ke Mulu pulak...  Meeting seawal 8.30 pagi, compom x sempat prepare bubur anak2 kan. (alasan x bole blah) so, suap je lah nasi lemak makcik kantin...

ni makanan anak2 ye... sikit pun sy tak jamah tau... sungguh x menarik hati kan...  RM4/plate

Boring... x tau apa nak buat

Yang ni pun sama boring..

Last2 sy bawak gi tempat orang ramai2.. x sangka pula ada PM kat sini.. hehehehe

Tengok apa dia dapat for free... Milo free, 5 kotak orang tu bagi kat Aman

Kupon, yang kami dapat... kakak tu bagi 2 kupon Mc D (burger mc chicken/kupon), 5 Kupon KFC(KFC snack plate/kupon), 2 kupon Walls(1pcs aiskrim/kupon), Nestle 2 kupon tapi dapat 5 kotak Milo.. 

ni baru satu plestik.. yang lain x dan nak amik gambar..

Nota*
Sabtu menu pelik skit, bekfes KFC, Lunch KFC & Mc D burger... tak mo dinner..


No comments:

Post a Comment