Thursday, June 23, 2011

My pren

Sorry the morry… sangat x best bila x bole reply u all punya komen kat blog ni.. Nadia, Azeanthy, Faz, Kak Aya, Kak Cha, Kay dan yang lain lain.. sorry yee… bukan tak mau reply tapi sy pun kompius sebenarnya apa sudah jadi. Mungkin juga opis blok sudah.. opis x bagi kitorang berbelog kot.. hehehehe…. Nadia, really appreciate it (all ur support).. btw, atkins diet x sesuai untuk saya. Kena tunggu my son umur 2 tahun then bole stopkan dia menyusu… yes!! Boleh lah buat atkins diet.. hahaha.. Atkins diet x sesuai untuk ibu menyusu..

3 comments:

  1. its okey sis...yg pntg teruskan usaha tuk diet.its not easy.but try it!gud luck!=)

    ReplyDelete
  2. Azeanthy~thanks for the support
    Faz~lagi 4 bulan maaaa.... x lama sudah tu

    ReplyDelete