Tuesday, June 14, 2011

Noting is Impossible

ai ingatkan ai pregnant tau.. then stop sekejap diet ai.. ai start x skip lunch, ai start kurangkan aktiviti gym. konon nak buat saprais kat mak, kakak dan adik adik.. wah... tau tau cik P sudah mailah tadi.. padahal kan sudah lewat lebih kurang seminggu kau.. ai dah siap kira due date lagi... UPT je tak sempat buat.. isy isy... tapi takpa, means lepas ni boleh teruskan diet bersama geng2 diet yang semakin lama semakin mengganas nih... tak pe korang mengganas skg.. minggu depan ai lak nak buat sapais untuk korang.. hahahaha... kay, ai jeles sebenarnya kat u. jeles dan malu yu... hehehe

3 comments:

  1. nothing impossible with willing heart!chayok2!!=)

    ReplyDelete
  2. all the best!!


    Masuk gym balik lah nampak gayanyee ekk.. ;p

    ReplyDelete